fbpx

Een magisch merk zorgt voor klanten

Iedereen heeft (onbewust) een merkvoorkeur.

 

Telefoon? Apple of Samsung.

Auto? BMW, Volvo of Audi?

Chocola? Tony’s Chocolonely.

 

Er komt direct een merk in je op. Maar wat maakt deze merken zo magisch dat je direct aan ze denkt? Niet het geweldige product. Of de mooie social media post. Het draait allemaal om het merk dat consistent wordt neergezet door de organisatie.

 

Het karakter, de boodschap, de sfeer.

 

Met iedere uiting wordt de magie vergroot. Volgers worden betoverd en in betovering ontstaat verbinding. Net zoals je verliefd wordt, een roze bril opzet en een relatie aangaat. Geen concurrent die jouw klant nog tegenhoudt.

 

En dat is precies wat je wilt bereiken: een ijzersterke relatie met jouw fans.

Het doel van het assessment

Waarschijnlijk heb je het opgegeven; social media levert geen klanten op. Maar je moet aanwezig zijn om ‘zichtbaar te zijn’. Het hoogste doel is: 10.000 volgers. Daar ben je nog lang niet en je vergelijkt jezelf met concurrenten die wel al duizenden volgers hebben. Waarom hebben zij wel zoveel volgers en krijgen ze zoveel reacties?

 

Je gaat zoeken naar manieren om meer bereik en meer volgers te krijgen. Je krijgt een nieuwe missie: het algoritme verslaan! (Well, good luck with that.)

 

Werken de trucjes niet? Dan maar betaald adverteren. Levert ook niks op. En weet je waarom? Je bent geen magisch merk aan het bouwen. De boodschap klopt niet, jouw droomklant raakt niet in vervoering en voelt al helemaal geen noodzaak om bij jou te kopen.

 

Het Magisch Merkmanifest™ gaat je helpen om het gat te dichten; inzicht krijgen in wat je nu uitstraalt én wat het zou moeten zijn. Zodat je eindelijk gaat aantrekken, raken & verkopen via social media.

Social media brengt geen geld in het laatje

Te veel ondernemers settelen voor minder. Ze weten dat ze zichtbaar moeten zijn en doen dat braaf, maar het levert niks op. Dat terwijl social media ze veel tijd kost, want wist je dat de gemiddelde ondernemer een uur doet over het bedenken van een social media post en zich daarna ook nog een uur laat afleiden door diezelfde social media kanalen? Dat is 14 uur per week! Terwijl het geen geld oplevert.

 

Het is tijd om daar iets aan te doen. Een magisch merk bouwen waar jouw droomklant laaiend enthousiast van wordt. Resultaat? Moeiteloos verkopen.

 

Online zichtbaarheid wordt veel makkelijker zodra je weet wat je wilt uitstralen, wie je wilt aantrekken en wat diegene nodig heeft om jou blind te vertrouwen.

 

Zonder bots, ‘het algoritme moeten verslaan’ en volgers die niet kopen. Gewoon aantrekken, raken en verkopen.

Ons Brand Value Framework geeft je inzicht in:

    • Hoe je wél klanten krijgt via social media op een manier die nog vrijwel niemand toepast.
    • Waarom je nu tijd & energie verspilt, zo lang dít ene onderdeel niet op orde is.
    • Met welke simpele gewoonte je een betoverend merk bouwt, waardoor droomklanten uit zichzelf naar jou toe komen. (Max. 10 minuten per dag)

     

    Oftewel: de belangrijkste stap naar minder tijd verdoen en online zichtbaarheid zin geven.

Hoe werkt het?

qode-np-item
1

Boeken

qode-np-item
2

Vragenlijst invullen

qode-np-item
3

Assessment plannen

qode-np-item
4

Online 1-op-1 sessie

Magisch Merkmanifest™

Gun jezelf de oplossing

Ben jij klaar om een kritische blik over jouw merk te (laten) werpen? Is het tijd om te stoppen met energie en tijd weggooien en te starten met het bouwen van een betoverend merk? Boek dan nu het Magisch Merkmanifest™  nu tijdelijk voor €49,- (excl. btw) en krijg eindelijk klanten via social media.

 

Het is simpelweg een kwestie van boeken, de vragenlijst invullen en het assessment plannen via onze online agenda.